Kuka oikein olen...


    Lämpimästi tervetuloa sivuilleni. Olen Tanja, ammattivalokuvaaja Pohjois-Karjalasta Juuasta. Perustin oman toiminimen joulukuussa 2016, sillä se tuntui parhaalta vaihtoehdolta päästä toteuttamaan itseään, ammattiaan ja unelmiaan. Yritykseni nimi kuvastaa, sitä että elämämme jokaisessa päivässä on valonpisaroita, niitä pieniä onnen hetkiä kun vain osaamme oikein katsoa. Näitä iloisia hetkiä tahdon tuoda esiin kuvissani.
Valokuvaus on minulle työn lisäksi harrastus. Se on tapani rentoutua ja pysähtyä katsomaan kaikkea ympärillä olevaa. Ihmisten kuvaaminen on minulle valokuvauksessa se kaikkein rakkain kuvauksen aihe. Minusta on ihanaa taltioida ihmisten eleitä ja liikkeitä, toimintaa ja olemista. Silmät, suu, varpaat, sormet, arvet, hymyn juonteet kaikki mikä ihmisessä on. Mielestäni jokainen meistä on ainutlaatuinen ja siksi jokainen kuvaustilannekin on ainutlaatuinen. Tahdon suunnitella asiakkailleni kuvat juuri heidän toiveitaan kuunnellen ja kunnioittaen.

   Olen luonteeltani aika ilopilleri ja sulaudun helposti erilaisten ihmisten pariin. Hymyilen ja nauran paljon ja usein tämä myös tarttuu toisiin. Tästä syystä uskonkin että minua on helppo lähestyä. Monet asiakkaani ovat sanoneet kuvaustilanteen jälkeen että kuvaushetki oli mukavaa ja luonnollista vaikka jännittivät ennen kuvaukseen tuloa. Tämän iloisen asenteeni ja intohimoisen tekemisen kautta tahdon jättää asiakkaalle aina miellyttävän ja hyviä muistoja tuovan kokemuksen ihanien kuvien kera. Mikäli tyylini ja persoonani vaikuttaa Sinun toiveidesi mukaiselta, ota reilusti yhteyttä niin suunnitellaan Sinulle juuri sinunlaisesi kuvaus <3

Kuvailemisiin! Rakkaudella Tanja